Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Gästkväll – Johan Siggesson

september 10 @ 19:00 - 21:00

Johan Siggesson/N är född 1977 och uppvuxen i Älvängen strax norr om Göteborg. Han bor sedan 2002 på ön Malta mitt i Medelhavet och har en grafisk bakgrund som webbdesigner och grafisk designe.

Johan har alltid varit intresserad av natur och det är främst djuren som fascinerar honom. Han arbetar som fotoguide för svenska och utländska researrangörer och håller regelbundna kurser och föredrag i Sverige och utomlands.

Johan är nyligen invald i föreningen Naturfotograferna och har de senaste åren haft framgång i stora internationella naturfototävlingar med kategorivinster i European Wildlife Photographer of the Year, Travel Photographer of the Year och Scottish Nature Photographer of the Year där han också vann hela tävlingen.

Hemsida: http://www.johansiggesson.com/

Kvällens föredrag: Kalahari – Skoningslöst och vilt men otroligt vackert
Torrt, varmt och dubbelt så stort som Spanien, men med ett förvånansvärt rikt djurliv är detta skoningslösa stäppområde i södra Afrika en favorit och ett område Johan regelbundet återvänder till. Runt de uttorkade flodbäddarna och vid vattenhålen utspelar sig dagligen en kamp på liv och död och möjligheten att se lejon, leopard, gepard och ökenlo ”in action” har gett Kalahari kultstatus bland fotografer och naturintresserade. Stora katter i all ära, men de vackra oryxantiloperna, den svårflörtade honungsgrävlingen, surikater, kamarävar och alla andra djur som har parken som sitt hem ger skapandet ytterligare en dimension. 

Detaljer

Datum:
september 10
Tid:
19:00 - 21:00
Evenemang Kategori: