Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fotostafett på stan!

2023 augusti 15 @ 19:00 - 21:00

 

Samling på Sandwallsplats vid trappan ner till Viskan. Tanken är att vi bildar lag med fyra personer i varje (detta sker på plats). Lise-lotte är stafettledare och hanterar organisationen. En i laget får ett ord/uppgift som skall fotas, när detta är utfört skickar hen sin bild vidare till nästa person i laget som utifrån bilden tolkar vilket ord/uppgift som laget har fått och fotar en egen bild denna person skickar sitt bidrag till nästa i laget, som gör sin tolkning av ordet/uppgiften. Efter alla i laget har tagit var sin bild så har laget fyra bilder som på något sätt förhoppningsvis anknyter till ordet/uppgiften som den första i laget fick.

Vi gör sedan en uppföljning på vårt möte den 12/9 och ser vad lagen kommit fram till.

För att underlätta skickandet av bilderna mellan de deltagande i laget så är det lämpligt att använda kameran i mobilen.

För er som inte kan vara med på plats så kan ni anmäla er (på SMS se nedan) och deltaga från den plats ni är på. Själv är jag i Stockholm och har för avsikt att försöka deltaga därifrån. Då får man en  bild som man tolkar och tar en egen som man sedan skickar till nästa deltagare i laget.

 

Detaljer

Datum:
2023 augusti 15
Tid:
19:00 - 21:00
Evenemang Kategori:

Plats

Sandwallsplats
Sandwalls Plats 13 A,
Borås, 503 35 Sverige
+ Google Map

Arrangör

Lise-Lotte Gustafsson
Telefon
+46705178509
E-post
fotoloppan@gmail.com