Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Gästkväll – Inger Palo

2019 maj 28 @ 19:00 - 21:00

Ikväll gästas vi av Inger Palo som beskriver sig själv så här.

Att lämna något bakom sig innebär också att man kommer fram till något nytt. Min flytt från Göteborg till Bitterna gjorde att jag hittade fram till min nuvarande stora hobby FOTOGRAFERING.
Länge hade jag sökt något verktyg som kunde spegla det jag ser, vilket tagit sig uttryck i flera försök till tolkningar, bl.a. genom teckning, akvarell- och akrylmålning. Inget av dem verktygen varade mer än korta perioder.

Årsskiftet 2009/10 inhandlades mer eller mindre av en slump min första digitala kamera, och med den i handen kände jag direkt att jag kommit i mål. Jag hade hittat det jag sökt och har sedan dess fotograferat det mitt öga uppfattat som något speciellt. Jag fotograferar utan någon speciell inriktning, arbetar inte med projekt eller tävlar med mina bilder. Jag fotar helt enkelt det jag ser, och mycket av det jag ser finns på nära håll. Numera är jag medlem i Vårgårda Fotoklubb och arbetar aktivt i föreningen både i styrelsen och med vår stora Naturfotofestival, som i år firar 37 år och är äldst/störst i landet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Detaljer

Datum:
2019 maj 28
Tid:
19:00 - 21:00
Evenemang Kategori: