Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Jörgen Larsson medlem i Borås FK kommer till Abecita den 8 februari

februari 8 @ 18:30 - 20:30

Så här säger Jörgen inför sitt framträdande:

”Resan till Ecuador i januari-februari förra året var en av de mest givande jag någonsin gjort. Variationen var stor: Amazonas, Anderna, Stillahavskusten; storstäderna Quito och Guayaquil därtill; natur och kultur i skön blandning. Ecuador är bara hälften så stort som Sverige; tätt mellan begivenheterna m.a.o.
Riktigt magiskt blev det – om än i total andnöd – på nästan 5.000 meters höjd på vulkanen Chimborazos sluttningar. Här erbjöds en plats nära himlen, även för gamla syndare som jag… För att inte tala om det sällsamma ögonblicket när en kolibri satte sig på mitt teleobjektiv, och vi fick direkt ögonkontakt, den lille och jag. Det glömmer jag aldrig, så länge jag lever.
Om allt detta vill jag berätta i ord och bild på fotokvällen den 8 februari. Och om de där två särskilt magiska tillfälllena har jag gjort två låtar, som får världspremiär på Abecita. Ser verkligen fram emot att ”återvända till brottsplatsen”; det är fyra och ett halvt år sen min förra fotokväll, om Falklandsöarna, hela sex år sen temat var ”Jorden runt utan att flyga”.
Vi ses,
Jörgen Larsson”

Detaljer

Datum:
februari 8
Tid:
18:30 - 20:30
Evenemang Kategori:

Plats

Abecita Foto & Popkonst
Herrljungagatan 15
Borås, 506 30 Sverige
+ Google Map

Arrangör

Abecita Foto & Popkonst